Wij zijn een open boek

de sleutel tot mensenkennis

Margot van de Plas

Trots laat ik begin december 2021 de eerste druk zien van mijn boek over mensenkennis en karakterkunde.

Wat heb je eraan?
Als je inzicht wilt krijgen in wie je bent en waar je voor staat, kan een karakteranalyse zinvol zijn; wat is je identiteit, hoe definieer je jezelf, hoe kom je in balans? Ook vind je informatie omtrent je gezondheid, je competenties voor studie en beroep. In welke werkomgeving kom je tot je recht en wat zijn je ambities? Hoe is je relatie, wat voor iemand past er goed bij jou en hoe kun je elkaar beter begrijpen?
Een mens verandert in zijn leven en daardoor verandert zijn omgeving en wat hij nodig heeft. Een karakteranalyse geldt voor een bepaalde fase in je leven. In een andere fase kun je jezelf weer tegen het licht (laten) houden.
Dit is een boek van deze tijd en bestemd voor iedereen. Een beperkt gebruik van terminologie zorgt dat de tekst begrijpelijk blijft. De vele afbeeldingen in kleur illustreren wat er met de tekst bedoeld wordt. Het gedachtegoed, de theorieën en het soms oordelende karakter van de duidingen worden in het kader van de tijd geplaatst. Je krijgt hulp bij het maken van een zelfanalyse. Het maken van een levenslooplijn met foto’s en eigen duidingen geeft inzicht in je persoonlijke groeiproces.

384 pagina’s in full colour – ISBN 978-90-820262-4-5 – € 39,95
Bestellen kan via Contact.

Logo_Nieuwe_Gelaatkunde_def600x423 Aangesloten bij het Platform voor Nieuwe Gelaatkunde (PNG)

Edit

Reacties zijn gesloten.