* Voorbeeld van een snelle karakterschets

IMG-20151201-WA0007Op 28 augustus 2015 ontving ik via Whatsapp enkele foto’s van een 53-jarige man, die tegen bepaalde zaken aanliep. Ik wist niet wie hij was en wat zijn hulpvraag was, maar op grond van zijn houding, zijn lichaamsbouw, hoofdvorm en gelaat kon ik  me voorstellen wat er aan de hand was.

IMG-20151201-WA0008 - kopieHet viel me meteen al op, gezien de vorm van zijn achterhoofd, dat hij meer zou mogen overleggen met anderen voordat hij beslissingen neemt en dat gaf ik direct aan.

Kort daarna stuurde ik mijn ingesproken analyse en enkele aandachtspunten door:

 

IMG-20151201-WA0005Zijn reactie: “Elk woord is 100% waar! Jouw eerste reactie was zelfs exact de opmerking, die ik maakte voordat de foto’s gemaakt werden!”
Hij verleende mij toestemming om de foto’s en de analyse op deze site te plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.