* Tip van Marijke Helwegen: “Lees dit boek!”

Marijke Helwegen over ‘Wij zijn een open boek – de sleutel tot mensenkennis’:
“Lieve mensen, lees dit boek. Ik schreeuw het uit: lees dit boek! Ik zeg: DOEN!”

In mijn boek staat een hoofdstuk over uitstraling en energie. Daarbij hoort ook het effect van plastische chirurgie. Als het uiterlijk verandert, wat doet dat met je zelfbeeld en je energie?

Ik vroeg Marijke Helwegen of ik haar Instagram-foto met tekst mocht gebruiken in mijn boek. Ze was heel geïnteresseerd en nodigde me uit bij haar thuis. Ik maakte een karakteranalyse op grond van de vormen van haar hoofd (schedelleer) en ontdekte zo hoe zij haar vroege jeugd vanaf haar geboorte beleefd had. Welke reflexen zij toen ontwikkeld heeft om overeind te blijven. Ze was verbaasd over wat ik te vertellen had: hoe kon ik dat weten en kon ik dat door haar hoofd te voelen?!
Daarna vertelde ik haar welke invloed haar lichaamsbouw op haar gedrag heeft, welk type zij is en wat haar lichaam nodig heeft om in balans te blijven.
Tot slot keek ik naar haar gezicht en wat Marijke bewust wil uitstralen. In haar eigen woorden heeft ze “hier en daar wel iets verbouwd” en ik benoemde wat ik op dat moment kon zien. Wat vertelde haar gezicht over hoe ze nu op een bewuste manier in het leven staat? Daar gaf ik duiding aan.
Na deze korte karakteranalyse van haar wilde ze graag een filmpje voor mij maken: “Daar heb jij wat aan.”

Wat een lieve, spontane, intuïtieve en hartelijke vrouw is Marijke. Zij is een mensenkenner bij uitstek!

Mijn boeken leren je objectief en zuiver waar te nemen. Daar begint het analyseren mee. Je intuïtieve gevoel, je kennis en je (onbewuste) vooringenomenheid moet je negeren, zodat je open kunt staan voor alles wat je ziet, voelt en hoort.

Film door www.marie-jeannefotografie.nl

In de aflevering 2023 – 31 van het tijdschrift Margriet geeft Marijke mijn boek als tip:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20230720_220320-1-1024x642.jpg

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.