Groen (2)REVIEWS

 


Het boek ‘Ik zie het aan je’:Ik zie het aan je - VOORPAGINA

Dit boek heeft mij vaardigheden meegegeven waardoor ik mensen meer vanuit hun kwaliteiten kan benaderen. Inspirerend, Praktisch, verrassend en informatief. Ik zie de kwaliteiten nu ook in hun gezicht en lichaamsbouw en kan gerichter gaan werken met de persoonlijke competenties.”

Hiernaar zoek ik al een jaar! Een naslagwerk in de Nederlandse taal wat de wezenlijke dingen van de psycho-physiognomie en de psychognomie samenvat!“

Het is een mooi boek geworden, met duidelijke illustraties (ik zou niet zijn afgeknapt op Cleopatra’s neus) en met een mooie literatuur- en internetlijst. Je ziet erg veel aan huid, oren, neus, schedel, hals enz. Ook voor een ongelovige heel fascinerend.”

“De kwaliteiten van kinderen in het gezicht te zien. Ik merk dat ik vooral naar gezichten van kinderen aan het kijken ben. Dat maakt mij scherper in het waarnemen van kinderen. Ik bemerk bij mijzelf dat ik beter in staat ben verbanden te leggen. Een kind wat geblokt wordt in het tonen van emoties maar daar wel zijn of haar kwaliteiten heeft. Een kind wat niet leergierig is en concentratieproblemen heeft. Een doel in je leven hebben vanuit je kwaliteiten. Voor ieder kind anders. Dit boek heeft mij vaardigheden mee gegeven waardoor ik kinderen weer meer vanuit hun kwaliteiten kan benaderen. Voor het boek was ik al bezig met die verbanden en het boek ‘Ik zie het aan je’ heeft mij gesterkt in die weg. Inspirerend, praktisch, verrassend en informatief.”

 

Het boek ‘Rick en Jorn’:Rick en Jorn - VOORPAGINA

Ik stel vast, dat dit boek hiermee een groot verrijking van de ontwikkeling van tweelingen betekent. Het onderzoek is heel goed door jou uitgevoerd. Je schrijft met veel liefde voor mensen. Dit zorgvuldige observeren, zien en herkennen is geniaal van jou.”

Sublieme longitudinale studie naar de fysieke kenmerken van een tweeling. Het unieke aan deze studie is de lange periode dat je deze tweeling gevolgd hebt waardoor vergelijkingen mogelijk zijn. Ook het vele fotomateriaal is erg interessant. Uniek omdat het niet eerder gedaan is!”

 

Wil jij ook een exemplaar van ‘Ik zie het aan je’ en ‘Rick en Jorn’?

Bestel dan via het bestelformulier.

Comments are closed.