Groen (2)REVIEWS

 


Reviews bij “Ik zie het aan je”:Ik zie het aan je - VOORPAGINA

Dit boek heeft mij vaardigheden meegegeven waardoor ik mensen meer vanuit hun kwaliteiten kan benaderen. Inspirerend, Praktisch, verrassend en informatief. Ik zie de kwaliteiten nu ook in hun gezicht en lichaamsbouw en kan gerichter gaan werken met de persoonlijke competenties.”

Hiernaar zoek ik al een jaar! Een naslagwerk in de Nederlandse taal wat de wezenlijke dingen van de psycho-physiognomie en de psychognomie samenvat!“

Het is een mooi boek geworden, met duidelijke illustraties (ik zou niet zijn afgeknapt op Cleopatra’s neus) en met een mooie literatuur- en internetlijst. Je ziet erg veel aan huid, oren, neus, schedel, hals enz. Ook voor een ongelovige heel fascinerend.”

 

Reviews bij “Rick en Jorn”:Rick en Jorn - VOORPAGINA

Ik stel vast, dat dit boek hiermee een groot verrijking van de ontwikkeling van tweelingen betekent. Het onderzoek is heel goed door jou uitgevoerd. Je schrijft met veel liefde voor mensen. Dit zorgvuldige observeren, zien en herkennen is geniaal van jou.”

Sublieme longitudinale studie naar de fysieke kenmerken van een tweeling. Het unieke aan deze studie is de lange periode dat je deze tweeling gevolgd hebt waardoor vergelijkingen mogelijk zijn. Ook het vele fotomateriaal is erg interessant. Uniek omdat het niet eerder gedaan is!”

 

Wil jij ook een exemplaar van “Ik zie het aan je” en “Rick en Jorn”?

Bestel dan via het bestelformulier.

Comments are closed.