Opleiding Karakterdiagnostiek

Karakterdiagnostiek voor iedereen.

Kennis en vaardigheid op het gebied van karakterdiagnostiek helpt alle mensen die met mensen leven en werken. Om deze reden is mensenkennis waardevol voor iedereen: een correcte, snelle inschatting kan veel teleurstellingen en frustraties voorkomen en kan je sneller bij je doel brengen.

De opleiding Karakterdiagnostiek bestaat uit 5 meerdaagse modules, die ook los van elkaar te volgen zijn. Ze zijn allemaal op instapniveau. Na elke module ontvang je een certificaat. Je kunt dus op  bijna elk moment starten met de opleiding. De kosten zijn € 120 per dag, inclusief materiaal en lunch. De locaties zijn Udenhout en ‘s-Hertogenbosch.
Het rijk geïllustreerde, door mij samengestelde cursusmateriaal is origineel en eigentijds.

Planning 2018:

* Van energie naar vorm  op 19 mei en 2 juni

* Lichaamsbouw en onbewuste verlangens op  1, 8 en 15 september

* Gelaatkunde en bewustzijn op 22 en 29 september, 6 en 13 oktober

* Ziektebeelden in het gelaat 
 op 27 oktober en 3 november

* Hoofdvorm en reflexen 
op 10, 17 en 24 november

* Van energie naar vorm 
op 1 en 8 december

* Praktijkdagen of Ontmoetingsdagen zijn voor iedereen, die één of meer modules gevolgd heeft, op 9 juni en 20 oktober.

* Examen Karakterdiagnostiek  voor cursisten, die alle certificaten behaald hebben en minstens twee praktijkdagen hebben bijgewoond, is het mogelijk om deel te nemen aan het examen.  Na getoonde attitude,  kennis en vaardigheid wordt  in het bijzijn van een lid van het Platform voor Nieuwe Gelaatkunde het diploma Karakterdiagnostiek uitgereikt.  Datum: 22 december 2018.

Wil jij alleen of samen met je team, collega of vriendin de opleiding of een module gaan volgen? Of wil je met een groepje op andere dagen een cursus plannen? Vraag dan naar de mogelijkheden via het contactformulier en geef je op. 

 

Comments are closed.