Lezing

Het is mijn bedoeling om de gelaatkunde en de andere aspecten binnen de karakterdiagnose toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doe ik onder andere door het geven van lezingen.

Als je wilt weten wat je uiterlijk zegt over wie jij bent, kom dan vooral naar de lezing ‘Glimlach om jezelf’. Ik ga je vertellen wat zo bijzonder is aan jouw lengte, je ronde en fijne vormen, je neus, je oren, je ogen en ook je glimlach. Ook de vormen van je baas, je partner en je kinderen zullen geen geheimen meer voor je hebben. Inzicht in al deze zaken bevordert een liefdevol respect en reële verwachtingen naar jezelf en de ander. Op deze manier leidt de karakterdiagnose tot meer betrokkenheid en verbondenheid tussen mensen.

Iedereen mag meedoen met een persoonlijke test, zodat je meer te weten komt over waar je kracht zit en wat jij onbewust verlangt. Wat voor werk past bij jou, kun je je partner veranderen, kun je jezelf veranderen? Hoe zit het dan met plastische chirurgie?

Neem een pen en vooral een spiegeltje mee. Het gaat immers om jou. En als je na afloop van de lezing nog meer wilt weten, dan kun je je opgeven voor de korte cursus Mensenkennis onder andere in Cultureel Centrum ‘Babel’ (voorheen ‘Muzerije’)  in ‘s-Hertogenbosch.

De actuele data van lezingen, die voor iedereen toegankelijk zijn, kun je opvragen via contact.
Een lezing-op-maat, voor een bepaalde groep of rondom een bepaald thema)  is in overleg ook te realiseren. 

Wil jij voor je vrienden of collega’s een lezing organiseren?
Neem dan  contact op voor meer informatie.

Comments are closed.