Lezingen en workshops


Het is mijn bedoeling om de karakterdiagnostiek
toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doe ik door het geven van lezingen,
workshops en het schrijven van boeken

Lezingen:
“Glimlach om jezelf”
Als je wilt weten wat je uiterlijk zegt over wie jij bent, kom dan vooral naar de lezing “Glimlach om jezelf”. Ik ga je vertellen wat zo bijzonder is aan jouw lengte, je ronde en fijne vormen, je neus, je oren, je ogen en ook je glimlach. Ook de vormen van je baas, je partner en je kinderen zullen dan geen geheimen meer voor je hebben. Inzicht in al deze zaken bevordert een liefdevol respect en reële verwachtingen naar jezelf en de ander. Op deze manier leidt de karakterdiagnose tot meer betrokkenheid en verbondenheid tussen mensen.
Iedereen mag meedoen met een persoonlijke test, zodat je meer te weten komt over waar je kracht zit en wat jij onbewust verlangt. Wat voor werk past bij jou, kun je je partner veranderen, kun je jezelf veranderen? Hoe zit het dan met plastische chirurgie?
Heb je zelf al een thema in gedachten, dan sluit ik daar graag op aan met een interessante en interactieve bijdrage.

Mijn boeken zijn bij een lezing en bij een themadag verkrijgbaar
met een flinke korting: “Ik zie het aan je” en “Wij zijn een open boek”.
Neem een pen en vooral een spiegeltje mee. Het gaat immers om jou!   > contact 

Workshops:
“Gelaatkunde en bewustzijn” 
Tijdens deze workshop krijg je informatie over het gezicht en de afzonderlijke delen in het gezicht. Ze laten zien hoe iemand nu in het leven staat, gevoelsmatig en rationeel.
Werk je planmatig, kun je delegeren, ben je ambitieus, kun je je goed concentreren, ben je meer een prater dan een schrijver, heb je vertrouwen in je lichaam, ben je coöperatief ingesteld, zijn je verlangens realistisch en allerlei andere vragen, die je over jezelf kunt stellen.
De huid en het haar vertellen hoe het nu met je gaat. De ziektebeelden in het gezicht, de chemische werking van de organen, worden ook besproken.
In het bijzonder voor schoonheidsspecialisten en kappers levert deze workshop unieke en interessante informatie op, die in hun praktijk meteen goed van pas komt.   > contact 


“Lichaamsbouw en onbewuste verlangens”

Tijdens deze workshop leer je welke eigenschappen, gewoonten en voorkeuren je kunt verwachten van mensen op grond van hun lichaamsbouw. Het verband tussen je lichaamsbouw en je onbewuste gedrag wordt in kaart gebracht: ben je een bewegingstype, een voedingstype, een gevoelstype of een combinatie van deze typen?
Welke gevolgen heeft dat voor je karakter, je uiterlijk, je manier van denken en communiceren, je studiekeuze en beroep, je relatie enz. enz.
Jouw biologische ontwikkeling en de ontwikkeling van je persoonlijkheid zijn met elkaar verweven. De workshop levert ook voor HR-managers, headhunters en castingbureaus broodnodige informatieop. Deze kennis helpt je om op elke werkplek de juiste persoon te krijgen.   > contact 


“Hoofdvormen en reflexen”   

Tijdens deze workshop leer je dat je allereerste ervaringen in het leven vormend zijn voor je talenten en reflexen. De uiterlijke kenmerken daarvan zijn waarneembaar in de schedelvorm. Wil je weten of jij ook een smartphone-botje aan je hoofd hebt? Heb je de neiging om in de zorgmodus te schieten, heb je een sterk rechtvaardigheidsgevoel, heb je weinig zelfvertrouwen, leg je de lat heel hoog voor jezelf enz. enz.
De vorm van het hoofd verandert na het 25e levensjaar niet meer, maar de stevigheid van de huid, de kleur, de temperatuur en de conditie van het haar kunnen elk moment veranderen en geven daarmee een signaal. Ook voor kappers een heel bijzonder leerzame workshop!   > contact 


“Van energie naar vorm”
Tijdens deze workshop
 leer je verschillende energieën van mensen en de richting van die energie herkennen: naar zichzelf of naar de ander. In hoeverre heeft dat gevolgen voor iemands uiterlijk?
Energie en uitstraling werken op het contact met jouw omgeving. Plastische chirurgie en de impact van trauma’s beïnvloeden de houding van je omgeving.
Je leert te zien wie een geboren leider is, wie zorgzaam is en liever niet in de schijnwerper staat. Energie en energiegebrek komen ook in de houding van mensen tot uiting.
Als we naar mensen kijken, gaat de totale uitstraling altijd boven de vorm.   > contact 


Reactie na een lezing: “Wij vonden het een heel geslaagde lezing. Een goede variatie van luisteren en eigen activiteit. Dit gaf een mooie interactie tussen de aanwezigen. Jammer dat de beschikbare tijd krap was. Als de coronamaatregelen in januari 2022 geen roet in het eten hadden gegooid, zou er meer tijd zijn geweest. Wij kregen het gevoel dat u nog met gemak een uur had kunnen vullen met wetenswaardigheden.

Met een aantal vrouwenverenigingen wisselen we jaarlijks tips en adressen uit van lezingen die de moeite waard zijn. Mag ik uw gegevens daar ook aan toevoegen? Mogelijk dat u dan door andere vrouwenverenigingen benaderd zult worden om een lezing te verzorgen. Gelukkig was het zonder microfoon ook goed te doen. Een ervaren spreker (tja, dat zijn onderwijsmensen nu eenmaal, ik inclusief), weet stem en timing en verdelen van aandacht goed te gebruiken.”

Voor meer informatie: contact 

Reacties zijn gesloten.