Lezing

Het is mijn bedoeling om de gelaatkunde en de andere aspecten binnen de karakterdiagnose toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doe ik onder andere door het geven van lezingen.

Als je wilt weten wat je uiterlijk zegt over wie jij bent, kom dan vooral naar de avond “Glimlach om jezelf”. Ik ga je vertellen wat zo bijzonder is aan jouw lengte, je ronde en fijne vormen, je neus, je oren, je ogen en ook je glimlach. Ook de vormen van je baas, je partner en je kinderen zullen geen geheimen meer voor je hebben.

Iedereen mag meedoen met een persoonlijke test, zodat je meer te weten komt over waar je power zit en wat jij onbewust verlangt. Wat voor werk past bij jou, kun je je partner veranderen, kun je jezelf veranderen? Hoe zit het dan met plastische chirurgie?

Inzicht in al deze zaken bevordert een liefdevol respect en reële verwachtingen naar jezelf en de ander. Op deze manier leidt de karakterdiagnose tot meer betrokkenheid en verbondenheid tussen mensen.

Neem en pen en vooral een spiegeltje mee. Het gaat immers om jou.

Wil jij met je vereniging, je club of je collega’s een lezing organiseren over één van deze onderwerpen? Meld je dan aan via het contactformulier en geef aan om welk thema het gaat.

Comments are closed.