Rood (2)IDENTITEIT

VAN JEZELF OF EEN DIERBARE

 

Wie ben ik eigenlijk?
Wat zijn mijn sterke en zwakke kanten, mijn competenties?
Welk beroep zou bij mij kunnen passen?
Wat kan ik van mijn collega verwachten?
Ik heb mijn oma nooit gekend. Wat voor vrouw was mijn oma?
Ik heb mijn broertje al vroeg verloren. Wat voor man was hij?
Wat vertelt mijn pret-echo over mijn kindje?
Heb ik het karakter van mijn vader of van mijn moeder?
Ik zoek een partner. Past deze persoon bij mij?
Wat kun je zeggen over ons gezin?

 

 Een snelle karakterschets

Tijdens een persoonlijke ontmoeting of met behulp van foto’s, video’s en ander beeldmateriaal kan ik een karakteranalyse maken van iemand, ook als diegene al overleden is of niet meer in contact met je. Ik breng je zo dichter bij je roots.

Ik ontving bijvoorbeeld deze foto’s van een 53-jarige man om een karakterschets van hem te maken. Ik wist niet wie hij was en wat zijn hulpvraag was, maar op grond van zijn houding, zijn lichaamsbouw, hoofdvorm en gelaat kon ik meteen een voorstelling maken van wat er aan de hand was.
Het viel me meteen al op, gezien de vorm van zijn achterhoofd, dat hij meer zou mogen overleggen met anderen voordat hij beslissingen neemt en dat gaf ik direct aan. 13 minuten later stuurde ik mijn ingesproken analyse en enkele aandachtspunten door:

Zijn reactie: “Elk woord is 100% waar! Jouw eerste reactie was zelfs exact de opmerking, die ik maakte voordat de foto’s gemaakt werden!”

Hij verleende  mij toestemming om de foto’s en de analyse op deze site  te plaatsen.

 

 Een  uitgebreide karakterbeschrijving

Voor een uitgebreide karakterbeschrijving ontmoet ik je graag persoonlijk om jouw specifieke gelaat- en lichaamsvorm goed in kaart te brengen en ook je handschrift te bekijken. Er is ruimte voor al jouw vragen. Na ongeveer twee weken stuur ik je je karakterbeschrijving toe.

     

Bijvoorbeeld deze beschrijving van een 53-jarige vrouw, die wilde weten hoe zij tot de oprichting van haar bedrijf gekomen was: “Voor mij heel waardevol. Ik begrijp mezelf beter en kan daardoor anderen uitleggen wat mijn drive is. Ik las het document en herkende mezelf daarin met alles wat ik ben. Een ontroerend moment.”
Ook zij gaf toestemming om dit verslag op de website te plaatsen.

Zou jij ook een karakterschets of volledige karakterbeschrijving willen ontvangen?
Meld je dan aan via het contactformulier.

 

Comments are closed.