* Margriet 31 met tips van Marijke Helwegen

Vorig jaar gaf Marijke Helwegen de tip op mijn boek te lezen. Nu heeft ze dat ook aan de redactie van de Margriet doorgegeven. Ik voel me zeer vereerd! Het artikel in Margriet 31, 20 – 26 juli 2023, gaat als volgt:

Elke week vragen wij een bekende Nederlander naar zijn of haar favoriete lees-, kijk- en luistertip. Deze keer presentatrice en mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen.

Podcast: “Ik vind de podcast Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang, met Marc-Marie en Jan Uriot heel erg grappig. De humor en dynamiek tussen die twee mannen is heerlijk, en er zit verrassend veel diepgang in.”

Liedje: “Een tijdje geleden hoorde ik in het programma Ministars Emma Kok, een veertien­jarig meisje, een cover van het lied Voilà zingen. Ik kreeg er kippenvel van. Sindsdien heb ik het nog geregeld teruggeluisterd. Binnenkort treedt Emma op bij Fred and friends, daar ga ik ook zeker naar luisteren.”

Boek: “Het interessantste boek dat ik in lange tijd heb gelezen, is Wij zijn een open boek, de sleutel tot mensenkennis van Margot van de Plas. Dit boek gaat over psycho-morfologie en fysionomie; hoe je op basis van fysieke kenmerken van mensen hun gedrag kunt duiden. Het is een enorm dikke pil, maar zo interessant beschreven dat ik hem in één keer uit heb gelezen.”

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.