Cursus


Dikwijls maak ik mee dat mensen na de lezing ‘Glimlach om jezelf’  meer willen weten over wat het uiterlijk vertelt over het karakter van iemand. Ook willen ze vragen stellen van meer persoonlijke aard.
Voor deze en andere belangstellenden heb ik de cursus ‘Mensenkennis’ samengesteld. In vier bijeenkomsten  maak ik je bekend met de grondbeginselen van de gelaatkunde, de lichaamsbouw en de hoofdvormen.
Met het uitvoerige lesmateriaal ga je het geleerde meteen verwerken en toepassen binnen je kleine groep. Aan het einde van de cursus weet je al een beetje wat voor gedrag je van iemand kunt verwachten op grond van zijn of haar uiterlijk.

Locatie:
De Muzerije
Hinthamerstraat 74
5211 MR ‘s-Hertogenbosch

Cursusdata:
dinsdag 11 september, 2 en 16 oktober en 6 november  van 10.00 – 12.00 uur
of …  als je liever op een donderdag komt, kan dat ook, namelijk op
donderdag 20 september, 4 en 18 oktober, 1 november van  10.00 – 12.00 uur
Groepen:
minimaal 4 en maximaal 8 personen
Kosten:
de kosten voor deze cursus, inclusief lesmateriaal, bedragen € 95,00

 

Wil je je opgeven voor de dinsdagcursus of de donderdagcursus, meld je dan aan met je voorkeursdag en persoonsgegevens vóór 4 september a.s. via het  contactformulier.

 

Reacties van cursisten:
“Nu weet ik waarom ik sommige lange kinderen beter eerst even een rondje op de speelplaats laat rennen, voordat ze een toets maken.”
“Wat elk specifiek mens nodig heeft om zich te kunnen concentreren op zijn werk.”
“Hoe ik om moet gaan met kinderen, die snel buikpijn hebben enzovoorts. Ik weet zelfs beter hoe ik met mezelf moet omgaan!”

 

Comments are closed.